2010 m. sausio 11 d., pirmadienis

Ieškome laimėtojo. Europos vaizdo siužetų apie verslumą apdovanojimai 2010!

Ar tau patinka kurti filmukus?
Ar tavo idėjos neįprastos ir originalios?
Ar gali papasakoti istoriją apie verslumą?

Jei atsakei „taip“…
nepraleisk galimybės dalyvauti 2010 m. Europos vaizdo siužetų apie verslumą apdovanojimų konkurse ir laimėk daugiau kaip 3 000 eurų!

Europos Komisija nori paskatinti iniciatyvius kino mėgėjus įrodyti, kad jie yra kūrybingi ir turi įgūdžių. Tam prašoma sukurti trumpą vaizdo siužetą, kuris atsakytų į tokius klausimus: kokia verslumo esmė? Kas žmones gali paskatinti tapti verslininkais? Kas gali sunaikinti senus prietarus apie verslą ir sukurti naują verslumo viziją?

Europos Komisija skirs prizus šių trijų kategorijų geriausiems vaizdo siužetams:

„Verslumas – kitoks gyvenimo būdas“
„Verslumas – iššūkiai ir teikiama nauda“
„Verslumas – kelias į ateitį“


Kiekvienos iš šių trijų kategorijų geriausių vaizdo siužetų autoriai bus apdovanoti 3 333 eurų prizais, antros vietos laimėtojai gaus 2 222 eurų prizus, o trečiosios vietos laimėtojai – 1 111 eurų. Visi prizai yra vienkartiniai, nebus kompensuojamos vaizdo siužetų kūrimo ir bet kokios kitos išlaidos.

Iš dalyvių, negavusių vieno iš anksčiau įvardytų devynių prizų, bus išrinkti dar penki laimėtojai, jiems bus skirti specialieji prizai po 555 eurus. Šie specialieji prizai bus skiriami tik jaunesniems nei 25 metų dalyviams.

Norėdami rasti daugiau informacijos, apsilankykite adresu:
http://ec.europa.eu/enterprise/policies/entrepreneurship/video-award/index_lt.htm


Konkurse gali dalyvauti: visi fiziniai ir juridiniai asmenys, kurie yra vienos Europos Sąjungos valstybės narės arba Norvegijos, Islandijos, Lichtenšteino, Kroatijos, buvusios Jugoslavijos Respublikos Makedonijos, Juodkalnijos, Albanijos, Serbijos, Turkijos ar Izraelio piliečiai arba gyventojai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą