2012 m. vasario 13 d., pirmadienis

Klaipėdos mokslo ir technologijų parkas, kartu su Klaipėdos universitetu, kviečia visus studentus į projekto "START" atvirų durų dieną


Klaipėdos mokslo ir technologijų parkas, kartu su Klaipėdos universitetu, kviečia visus studentus
į projekto "START" atvirų durų dieną.
Projekto START Atvirų durų diena Klaipėdoje organizuojama kovo 2 dieną, 8.30 val. Klaipėdos
mokslo ir technologijų parke, adr. Herkaus Manto g. 84. Dalyvauti kviečiami Klaipėdos universiteto įvairių technologinių specialybių studentai - bakalaurai ir pirmo kurso magistrantai. Projekte raginami dalyvauti studentai, studijuojantys gamybos, mechanikos, informatikos,elektros, jūrų inžinerijų disciplinas, biologiją, ekologiją, aplinkotyrą, gamtinę geografiją. Kviečiami ir universiteto dėstytojai.
Projektas START - tai unikali galimybė paskatinti studentų verslumą. Studijuodami jauni žmonės gauna daug teorinių žinių, tačiau daugelis būna nepasirengę jas tinkamai pritaikyti praktikoje. Įgyvendindami projektą START, turėsime galimybę 25 geriausius technologinių specialybių studentus parengti verslo kūrimui. Taip bus suteiktos platesnės galimybės studentams įgyti verslumo gebėjimus, atveriamos perspektyvos pritaikyti savo žinias steigiant verslą. Ne paslaptis, kad studijas baigę studentai ne visada gali surasti jų specialybę atitinkantį darbą, todėl jauniems žmonėms verta mąstyti apie savo verslo kūrimą, taip realizuoti savo idėjas ir tuo pačiu pagerintiverslo aplinką. Turėdami praktinių žinių, studentai galės lengviau įsitvirtinti darborinkoje, o gal ir patys tapti darbdaviais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą